Чому обирають CHAMPION?

Champion Power Equipment є лідером на ринку обладнання для виробництва електроенергії. Champion має багаторічний досвід надання надійних і довговічних енергетичних продуктів, розроблених і розроблених у США для ринків Північної Америки та світу. Для дому, роботи чи ігор продукція Champion є стандартом досконалості. Ми створюємо силу, яка полегшує ваше життя.

СИЛА ЧЕМПІОНА

З 2003 року Champion Power Equipment завоювала репутацію розробника та виробництва найкращого енергетичного обладнання на ринку. З нашої початкової штаб-квартири в Санта-Фе-Спрінгс, California Champion розширив своє присутність у Північній Америці, включивши в неї об’єкти в Джексоні, Теннессі, Мілуокі, Вісконсін і Торонто, Канада.

Сьогодні лінійка продуктів Champion розширилася, включивши в неї портативні генератори, домашні резервні генератори, інверторні генератори, двигуни, лебідки та дровоколи. Завдяки понад 2,5 мільйонам генераторів, проданих у Північній Америці, Champion є лідером на ринку енергетичного обладнання.

ЛЕГЕНДАРНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ

Ви ніколи не будете наодинці з Чемпіоном поруч. Наша служба підтримки клієнтів легендарна. Наша місія підтримки, укомплектована в США та Канаді сертифікованими техніками Champion Power Equipment, полягає в тому, щоб надавати неперевершений сервіс нашим клієнтам і гарантувати 100% задоволення їх продукцією Champion.

ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ В ЕНЕРГІЇ

Champion був значно попереду інноваційних продуктів у всіх категоріях наших продуктів. Від технології Dual Fuel до зручних функцій дистанційного запуску портативних генераторів, ми пишаємося тим, що передбачаємо потреби наших клієнтів, надаючи інноваційні, корисні нові продукти та нові вдосконалення продуктів.

У Champion ми хочемо сказати, що наші інженери можуть «побачити за рогом», надаючи технології завтрашнього дня вже сьогодні. Інновації є основою того, що ми робимо.

ТЕХНІКА США

Команда Champion Power Equipment, що базується в Мілуокі, штат Вісконсін, керує нашими дослідженнями та розробками та є центром наших технічних інновацій.

Наш новий сучасний центр розробки продуктів укомплектований найталановитішими і досвідченими інженерами галузі. Двигуни є основою всієї продукції Champion, і наша команда володіє глибоким досвідом у розробці двигунів і технології двигунів. Наша нова інноваційна лінійка двигунів V-Twin не має собі рівних за потужністю, продуктивністю та довговічністю.

OZEROMMS
Коментарів немає
Категорії:
Новини